woman holding black smartphone near silver macbook

Vedonlyöjän käsikirja

Netti on tuonut kaikki palvelut lähemmäksi kuin koskaan. Oli kyse sitten graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta, shoppailusta tai vedonlyönnistä, niin ne ovat vain muutaman klikkauksen päässä meistä.

Vedonlyönti on suositumpaa kuin koskaan ja tämä seuraava käsikirja on koottu niille, jotka eivät ole sitä vielä kokeilleet. Saat vastauksen siihen, sopiiko vedonlyönti sinulle ja pintaraapaisun lajin perusteisiin.

Mistä vedonlyönti kannattaa aloittaa?

Kuka tahansa osaa ottaa valokuvia tai luoda itselleen kotisivut erilaisten työvälineiden ja ohjelmien avulla. Toinen asia on kuitenkin se, miten laadukkaita niistä onnistutaan tekemään, joten uuden oppiminen ottaa aina aikaa.

Kukaan ei ole seppä syntyessään, vaan hyväksi ammattilaiseksi tuleminen vaatii oman aikansa. Jos taas puhutaan vedonlyönnistä, niin suurimmat virheet tehdään yleensä heti alkuvaiheessa, kun kokemuksen puute johtaa täysin vääriin valintoihin.

Niin tylsältä kuin se kuulostaakin, kannattaa käyttää aikaa opiskellakseen vedonlyönnin perustat, mitä eri termit tarkoittavat, selvittäkseen betsausbonusten kannattavuus ja tärkeimmät pelivihjeet. Suurin osa annetuista ohjeista on itsestäänselvyyksiä, mutta hyvin usein jokainen ottaa ne käyttöön vasta kokemuksen kautta.

Uuden vedonlyöjän on hyvä ottaa huomioon nämä seuraavat seikat, ennen kuin asettaa ensimmäiset panokset vedonlyöntikohteisiin.

  • Uuden oppiminen vaatii aikaa ja harjoittelua
  • Hyväksy, että olet vasta aloittelija
  • Urheilutietämys ei tee automaattisesti kenestäkään hyvää vedonlyöjää
  • Varaa pelaamiseen oma pelikassa
  • Pidä maltti mukana
  • Suhtaudu muiden vedonlyöntivinkkeihin varauksella

Vedonlyönnin ABC

Kaikki kannattaa aloittaa siitä, että opettelet mitä vedonlyöntisivustoilla käytetyt sanat tarkoittavat. Vedonlyönnin lisäksi outoja sanoja liittyy myös tarjolla oleviin bonuksiin, koska ne pitävät sisällään erilaisia ehtoja ja vaatimuksia samaan tapaan, kuin pikakasinolla jaettavat bonukset.

Näin voit välttää ikävät väärinymmärrykset ja turhat tappiot ihan vain sen takia, koska et tiennyt mitä oikeasti olisi pitänyt tehdä. Vedonlyöntisanaston tärkeimpiä asioita ovat muun muassa nämä seuraavat:

Panos

Kyse on rahasummasta, joka panostetaan vedonlyöntikohteeseen. Monet pelisivustot ovat määrittäneet erikseen minimi- ja maksimirajat sille, kuinka suuren summan voit pelata kohteeseen.

Kerroin

Kerroin kertoo siitä, miten suurella todennäköisyydellä jokin kohtaista voittaa. Mitä pienemmästä luvusta on kyse, sitä todennäköisemmin tämä joukkue/pelaaja tulee voittamaan. Samalla se määrittää vedonlyöntikohteelle hinnan ja kuinka paljon oikeasta arvauksesta on mahdollista voittaa.

Ylikerroin

Ylikerroin on tilanne, jossa kerroin on suurempi kun sitä vastaava todennäköisyyden käänteisluku. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pelaajalla on paremmat mahdollisuudet voittaa ja näitä kertoimia pitää silmällä ihan jokainen vedonlyöjä.

1×2 eli pitkäveto

Pitkäveto on pelatuin vedonlyöntimuoto, jossa pelaaja lyö vetoa siitä päättyykö ottelu kotivoittoon, tasapeliin vai vierasvoittoon.

Unsplash

Mitkä ovat parhaat vinkit voittoisaan vedonlyöntiin?

Vedonlyönnin pariin pääsee helposti tekemällä pelisivustolle talletus, valitsemalla itseä kiinnostava kohde ja jäädä odottamaan osuuko oma arvaus oikeaan. Peliala muuttuu jatkuvasti ja nykyään vedonlyönti on mahdollista, vaikka ottelu olisi jo alkanut.

Kukaan ei ole keksinyt vielä täydellistä kaavaa voittavaan vedonlyöntiin, mutta tärkeässä roolissa siinä ovat kertoimet ja tilastojen oikeanlainen tulkinta. Aloittelijan kannattaa ottaa vinkkejä muilta jo pidempään vedonlyöntiä harrastaneilta, jotka ohjaavat juuri oikealla tavalla vedonlyönnin salojen pariin.

Näiden lisäksi muuttuvina tekijöinä ovat urheilulajista riippuen monet muutkin asiat, jotka tulee ottaa huomioon ennen panosten asettamista:

  • Joukkueiden/pelaajien väliset voimasuhteet
  • Mikä on päivän kunto?
  • Onko joukkue parempi yli- vai alivoimalla?
  • Viimeaikaiset sairastumiset/loukkaantumiset

Vedonlyönti on hauskaa huvia, ei tapa rikastua

Oli kyseessä sitten unelma graafisesta suunnittelusta, vedonlyönnistä tai mistä tahansa uudesta asiasta, niin sen oppiminen ottaa aina aikaa. Edellä mainittujen vinkkien avulla pääset loistavaan alkuun omalla veikkausuralla. Muista kuitenkin pitää maltti mukana, sillä aloittelijana kaikki on uutta ja herkästi tulee tehtyä vääriä ratkaisuja, joten näin pystyt kääntämään vedonlyönnin omaksi hyödyksesi jo alkumetreillä.