Markkinointi

Pelkän graafisen ilmeen toteuttamisen lisäksi suunnittelen kotisivuillesi tai painotuotteisiin markkinoinnillista sisältöä.

Lehti-imoitukset

lahilehti_jetyoyTaitan yrityksellesi lehti-ilmoitukset lehteen kuin lehteen. Olen kerryttänyt kokemusta lehti-ilmoittelusta työskennellen muutamassa viikkolehdessä.

Sähköpostimarkkinointi

Kauttani apua sähköpostimarkkinointiin. Luon yrityksellesi tai yhdistyksellesi näyttävän sähköpostimarkkinointi- tai jäsenkirjepohjan, jota voit käyttää yrityksesi sähköpostimarkkinoinnissa tai yhdistyksen jäsentiedottamisessa.

Moottorina toimii ilmainen MailChimp järjestelmä, jolla lähettää ilmaiseksi 2 000 tuhannelle tilaajalle 12 000 sähköpostia ilmaiseksi kuukaudessa! Järjestelmällä voi luoda erilaisia listoja, joihin suunnata markkinointia. Listaan voi tuoda osoitteita esim. suoraan asikasrekisteristä tai sähköpostin osoitekirjasta.

Minulta löytyy kattava lista Joutsan yrityksistä ja muutamasta ympäryskunnasta. Tiedot olen kerännyt itse. Voit luoda useita erilaisia kampanjoita suhteellisen helposti ja monistaa niitä jatkossa uudelleen lähetettäväksi. Tarvittaessa hoidan kampanjoinnin puolestasi.

Työn hinta 290 € +alv. ja työ pitää sisällään:

  • tilin luomisen
  • osoitteiden viemisen järjestelmään
  • uutiskirjeen graafisen suunnittelun
  • käyttökoulutuksen

Kysy lisää!