Hakukoneoptimointia Google AdWordsillä

Kauttani apua myös Google AdWords mainontaan. Saat mainoksesi näkymään Googlessa ja sen mainosverkostossa myös pienellä budjetilla. Maksat vain mainostesi napsautuksista. Luot mainokset ja valitset avainsanat itse. Avainsanat ovat yrityksesi toimintaan liittyviä sanoja tai ilmaisuja. Mainoksesi saattaa näkyä hakutulosten vieressä, kun ihmiset tekevät Google-hakuja valitsemillasi avainsanoilla. Mainontasi kohdistuu siis jo sinusta kiinnostuneelle yleisölle. Ihmiset voivat tehdä ostoksia ja hankkia lisätietoja helposti napsauttamalla mainostasi. Mainosbudjetin voit määrittää itse.

MAINONNALLA NOPEASTI NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI

AdWords-mainonta on hyvä valinta etenkin aloittavalle yritykselle. Aloittavalla yrityksellä on usein uudet verkkosivut, jolla ei ole vielä näkyvyyttä hakukoneissa.

Mainonnalla saavutetaan näkyvyyttä nopeasti, kun taas esimerkiksi hakukoneoptimointi (SEO) ottaa aikansa ennenkuin korkea sijoitus saavutetaan. Varsinkaan, jos yrityksesi ei ole tunnettu vielä, on näkyvyys erittäin tärkeässä roolissa asiakkaiden hankkimiseksi.

Koska myös mainosten näkyvyyttä voidaan säädellä erilaisilla kohdistuksilla, kuten alueen, kielen, laitteen tai ajan mukaan, voidaan myös mainonnan tuottavuutta näillä maksimoida. Mitä laadukkaampia, osuvampia ja informatiivisempia mainokset ovat, sitä paremmin hakija klikkaa mainostasi, ja tuottaa tulosta. Hyvin tehty AdWords-mainonta on myös kustannustehokasta, jonka toimivuutta on helppo mitata.

Mainosten avulla voidaan viestittää asiakkaita entistäkin tehokkaammin palvelun sisällöstä, tuotteesta, sijainnista tai vaikkapa yrityksen saamista arvosteluista. Mainonnalla annetaan hakijalle tehokasta informatiivisuutta pienessä, eikä aina enää niin pienessäkään, paketissa.

Hintaan 200 euroa + alv teen sinulle mainostilin Google Addwordsiin ja luon ensimmäiset mainokset ja hakusanat. Koulutan sinut käyttämään palvelua itsenäisesti samaan hintaan.