Liiketiloissa ja erilaisissa myymälöissä ikkunateippaukset toimivat tehokkaina huomionherättäjinä. Teippausten avulla voidaan muuttaa myös sisätiloissa olevien lasiväliseinien ilmettä viihtyisämmäksi.

Teippejä löytyy erilaisiin tarpeisiin. Ikkunat voidaan suojata auringon valolta tai niihin voidaan asentaa turvakalvo. Näin voidaan lisätä tilan viihtyvyyttä, vähentävät energian kulutusta sekä suojata lasit ilkivallalta.

Suunnittelen myös ikkunasi teippaukset!

20170506_143746

Ikkunateippauksilla ilmettä

Toimitilasi ikkunat ovat omaa mainostilaasi, jonka avulla luot mielikuvaa yrityksestäsi. Teippauksella tavoitat paremmin tärkeimmän asiakasryhmäsi ja saat huomiota. Ikkunateippaukset toimivat myös yhteystietojen välittäjänä sekä opasteina.

Toteutamme näyttävät ja laadukkaat ikkunateippaukset, jotka herättävät tehokkaasti huomiota ja luovat yritykselle yksilöllisen ilmeen. Valmistamiamme ikkunateippauksia käytetään yhä enemmän myös sisustuksen osana lisäämään turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tyylikkäästi suunniteltu ikkunateippaus on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin.

Ikkunateippaus-projekteihimme kuuluu teippausten suunnittelu, valmistus ja asennus. Toimitamme ikkunateippaukset sekä yksittäisiin liiketiloihin että myymäläketjuihin. Käytämme teippaukseen aina huolellisesti valittuja laadukkaita materiaaleja ottaen olosuhteet ja tarpeenne huomioon. Valmistamme ikkunateippaukset tilanteen mukaan tulostamalla suoraan kalvolle tai leikkuritekniikalla.

Erilaiset kalvot

Tarjoamme ikkunateippauksiimme myös erikoisvalmisteisia materiaaleja ja erilaisia turva- ja suojakalvoja, valoa läpäiseviä hiekkapuhalluskalvoja, jotka antavat näkösuojaa ja tuovat ilmettä sisutukseen. Asennamme ikkunoihin myös auringonsuojakalvoja, jotka estävät tehokkaasti haitallista UV-säteilyä ja laskevat sisälämpötilaa kesäisin. Vaativimmatkin ikkunateippaukset onnistuvat varmasti ja sujuvasti, kun valitsette työhön kokeneen ammattilaisen.

Turvakalvot suojaavat

Kiinteistöjen suoja- ja turvakalvot, kuten erilaiset sirpalesuojakalvot, murtosuojakalvot, auringonsuojakalvot ja hiekkapuhalluskalvot ovat monipuolisesti edustettuina tuotevalikoimassamme.

Laadukkaat ikkunakalvot tuovat näkösuojaa ja suojaavat tehokkaasti ilkivallalta ja varkauksilta. Ammattitaitoisesti suunnitellut ja asennetut hiekkapuhalluskalvot toimivat myös tyylikkäästi kiinteänä osana rakennuksen julkisivua tai sisustusta.

Autamme valitsemaan toimitiloihinne käyttötilanteen mukaisen ja olosuhteisiin sopivimman ratkaisun.

Turva- ja sirpalesuojakalvot

Turvakalvojen, tyypillisesti murtosuojakalvojen, käyttökohteita ovat esimerkiksi tehtaat, liikkeiden ja myymälöiden näyteikkunat, virastot ja muut julkishallinnolliset rakennukset sekä toimistot. Turvakalvo tekee ikkunalasista hyvin kestävän ja siten ehkäisee varkauksia ja ilkivaltaa kustannustehokkaasti. Suojatun ikkunalasin rikkominen on hyvin vaikeaa ja työlästä. Turvakalvot ovat läpinäkyviä ja käytännössä huomaamattomia. Toimitamme turvakalvoja eri paksuisina ja myös auringonsuojaominaisuuksilla varustettuna.

Sirpalesuojaominaisuuksilla varustetut turvakalvot auttavat puolestaan suojaamaan vakavilta loukkaantumisilta tapaturman sattuessa. Tyypillisesti näitä käytetään koulujen ja lastentarhojen ovilaseissa suojamaan törmäysvahingoilta sekä rakennusten pohjakerroksissa ilkivaltaa vastaan. Sirpalesuojakalvot tuovat turvaa myös räjähdysten aiheuttaman sirpalevaaran varalle. Lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat turvakalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan.

Auringonsuojakalvot

Auringonsuojakalvot parantavat sisätilojen mukavuutta torjumalla suoran auringonvalon aiheuttamaa lämpösäteilyä ja häikäisyä niin kodeissa, autoissa kuin toimistoissakin. Miellyttävä työympäristö ei ole liian lämmin ja tarjolla on sopiva määrä luonnonvaloa. Auringonsuojakalvot vähentävät tehokkaasti silmien rasittumista ehkäisemällä häikäisyä ja auttavat pitämään sisälämpötilan ihanteellisella tasolla.

Ikkunakalvot eivät muuta rakennuksen julkisivua tai ikkunoiden ulkonäköä. Tarvittaessa erilaisia ikkunakalvoja kuten peilikalvoja voi käyttää yksityisyyttä parantavana näkösuojana, jolloin ikkunasta näkee ulos muttei sisälle.

Auringonsuojakalvot vähentävät jäähdytyskustannuksia niin toimistoissa kuin kodeissa

Ikkunakalvot torjuvat passiivisesti lämpöä, jolloin sähkön tarve jäähdyttämisessä vähenee, mikä puolestaan tuo säästöä ilmastointikustannuksiin. Auringonsuojakalvoilla voidaankin laskea sisälämpötilaa jopa 8 astetta. Toisaalta kalvot vähentävät myös lämmönhukkaa kylmällä säällä, jolloin sähköä säästyy lämmityksen osalta. Ikkunakalvojen asennus onnistuu ilman yllätyksiä eikä huoltokulujakaan ole.

Sisälämpötilan muutosten ja häikäisyn lisäksi aurinkosuojakalvot suojaavat irtaimistoa ja tekstiilejä valon aiheuttamalta haalistumiselta. Kaikki auringonsuojakalvot suojaavat myös tehokkaasti UV-säteilyltä. Valikoimassamme on niin peilipintaisia, tummentavia, läpinäkyviä kuin näitä ominaisuuksia yhdisteleviäkin auringonsuojakalvoja.

Huurre- ja hiekkapuhalluskalvot näkösuojaksi

Näköyhteys toimisto- ja liiketiloihin voi toisinaan tuoda ei-toivottua huomiota.

Huurrekalvoina ja maitolasikalvoinakin tunnetut hiekkapuhalluskalvot ovat hienovarainen ratkaisu asian korjaamiseksi. Suunnittelemme ja asennamme kalvot yksityiskohtaisesti ja vahvalla ammattitaidolla. Käytössämme ovat laadukkaat materiaalit, jotka valitsemme käyttötarkoituksen ja olosuhteiden mukaan.

Hiekkapuhalluskalvot tarjoavat tyylikkään ja persoonallisen vaihtoehdon näkösuojaksi kiinteistöjen kuten yritysten liike -, varasto- ja toimistotilojen lasipinnoille.

Näkösuojan lisäksi hiekkapuhalluskalvoja voi myös käyttää tilojen hienovaraiseen koristamiseen ja sisustamiseen. Suunnittelemme näyttäviä sekä yksityiskohtaisen tarkkoja kalvoja suurillekin lasipinnoille ja näin voidaan saada esimerkiksi yrityksen logoakin elegantisti esille.

Hiekkapuhalluskalvomme antavat niin pienille kuin suurillekin julkisivujen ikkunoille ensiluokkaisen vaikutelman.

Hiekkapuhalluskalvot tuovat uudistettua ja yksilöllistä näkösuojaa ikkunoihin, oviin tai muihin lasipintoihin. Hoidamme kaikkien ikkunakalvojen suunnittelun asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toimituksen lisäksi hoidamme myös asennuksen.

Suojaamme lasipinnat tehokkaasti ja näyttävästi.