cf13

Toteutan niin pienet kuin suuremmatkin verkkokaupat. Tarjoan käytettäväksi WooCommerce verkkokauppa-alustaa joka sulautuu loistavasti WordPress-sivustoon. WooCommercea käyttää maailmanlaajuisesti yli 30% kaikista verkkokaupoista!

WooCommerce on WordPressin lisäosa, joka on avoimeen lähdekoodin perustuva ja tällä hetkellä maailmanlaajuisesti käytetyin verkkokauppajärjestelmä. Tämä tarkoittaa sitä, että et maksa mitään itse verkkokauppa-alustasta vaan pelkästään kaupan valmistamisesta! Toisin sanoen sinulle ei tule kuukausimaksuja verkkokaupasta ollenkaan. Mikäli sinulle riittää maksutavaksi pelkkä SEPA-maksu eli pankkisiirto, niin maksutavoistakaan ei tuossa tapauksesta tule lisäkuluja. Tarvittaessa integroin maksutavat verkkokauppaan esim. Klarnan tai Checkoutin kautta, jolloin saat käyttöösi verkkomaksut, luottokorttimaksun ja maksun laskulla tai osamaksulla.

Olen valinnut WooCommercen tärkeimmäksi alustaksi sen käytettävyyden, monipuolisuuden sekä räätälöitävyyden takia.

Tässä muutama keskeinen syy miksi WooCommerce on loistava valinta verkkokauppa-alustaksi:

1. Sivusto ja verkkokauppa saman katon alla

WooCommerce ja WordPress toimivat loistavasti yhdessä ja ne mahdollistavat sisällön, blogin ja verkkokaupan yhdistämisen saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tämä tuo vertaansa vailla olevia ominaisuuksia, jotka muilla ratkaisuilla ovat kömpelöitä ylläpitää ja tämä näkyy myös loppukäyttäjälle helposti kompromissina.

2. Räätälöity ulkoasu

Verkkokaupan ulkoasua ei ole rajoitettu WooCommercessa millään tavalla. WooCommerce-kauppasi voidaan kustomoida täysin rajattomasti juuri sinun yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeisiin.

3. Jatkokehitysmahdollisuudet

Kuten jo sanottu, WooCommerce on täysin räätälöitävissä yksilöllisiin tarpeisiin. Ja, kun tarpeet kasvavat, kasvaa verkkokauppa helposti niiden mukana eikä tekemistä tarvitse aloittaa alusta.

4. Integrointi

WooCommerce voidaan helposti integroida erilaisiin järjestelmiin ja näin kasvattaa kilpailuetua samalla, kun manuaalinen työ vähenee.

5. Jatkuva kehitys

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, jonka päällä pyörii noin 25% kaikista maailman verkkosivuista ja lähes 60% kaikista sisällönhallintajärjestelmää käyttävistä sivuista. WooCommerce nousi vuonna 2014 maailman käytetyimmäksi verkkokauppa-alustaksi. Suosittuus ja avoin lähdekoodi varmistavat sen, että järjestelmiä jatkokehitetään todella aktiivisesti. WooCommercen valitsijoilla ei ole siis huolta siitä, että järjestelmä jäisi kehityksen jalkoihin.

Verkkokaupan hinta 800 euroa + alv.