Ratkaisumme sähköpostimarkkinointiin!


Arvoisa yrittäjä!

Haluaisitteko lähettää asiakkaillenne sähköpostilla mainontaa ja keinot siihen on hieman hakusessa? Saat kauttamme tukea sähköpostimarkkinointiin. Käytämme mainonnassa MailChimp palvelua. MailChimpillä lähetät ilmaiseksi 12,000 sähköpostia kuukaudessa, kun sähköpostilistassasi on 0-2,000 tilaajaa. Mikäli sinulla on tarvetta lähettää viestejä useamalle tilaajalle ja enemmän kuin 2,000, niin kysy hintaa, mitä maksaisi lisäkrediitit MailChimppiin.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on tehokkain tapa kasvattaa myyntiä nykyisille asiakkaille ja parantaa asiakasuskollisuutta. Uutiskirjeet esimerkiksi verkkokaupan asiakkaille lisää myyntiä ja pitää kauppasi asiakkaiden mielessä. Markkinoinnilla tavoitat myös uusia asiakkaita ja pääset solmimaan uusia asiakasuhteita.

Mitä teemme, jotta saat uutiskirjeesi eteenpäin?

Luomme yrityksellesi MailChimp tilin ja teemme teille yksilöllisen sähköpostimarkkinointiin sopivan uutiskirjepohjan. Järjestelmä on niin helppokäyttöinen, että pienellä ohjeistuksella osaatte luoda uusia uutiskirjeitä myös itse ja opitte ylläpitämään säköpostitilaajien listaanne. Tarvittaessa teemme työn puolestanne.

Sähköpostilistan voimme tuoda palveluun esimerkiksi suoraan yrityksenne asiakasrekisteristä tai sähköpostiosoitteistostanne. Listoja voi olla useita eri segmenteille kuten esimerkiksi yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt tai voit luoda listoja vaikkapa kunnittain, jolloin voit kohdentaa markkinointiasi.

Mitä tämä kaikki kustantaa?

Rekisteröimme teidät MailChimp palveluun, luomme uutiskirjepohjan ja sähköpostillistan tilaajista hintaan 290 € + alv.  Jos tilaajien määrä on korkeintaan 2,000 ja kuukautinen uutiskirjeiden määrä alle 12,000 kirjettä, niin teille ei tule palvelusta mitään kuukausittaisia kuluja! Maksatte vain palvelun toteutuksesta.

Mikäli haluatte ulkoistaa uutiskirjeiden teon ja lähetyksen meille, niin saatte palvelun hintaan 20 € + alv per lähetys.

Herättikö tämä mielenkiintosi? Soitelkaa tai meilailkaa niin jutellaan lisää!

Jari Partanen
Graafinen suunnittelija Jari Partanen Tmi
040 520 7730
info@jaripartanen.com