Graafinen suunnittelija Jari Partanen Tmi

Jari Partanen
Projektimyyjä, graafinen suunnittelija ja valokuvaaja
040 520 7730
info@jaripartanen.com

Liike avoinna:

ma-to 9.00-17.00
pe 8.00 – 16.00

  Arvoisa yhteistyökumppanimme

  Olemme ottaneet käyttöön Procountor-ohjelmiston, ja meillä on nyt mahdollisuus vastaan-ottaa verkkolaskuja. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

  Verkkolaskuosoitteemme ovat:

  Operaattori
  OpusCapita Solutions Oy (E204503)

  Verkkolaskuosoite
  003716542592

  OVT-tunnus
  003716542592

  Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolasku-jen skannauspalveluun osoitteeseen:

  Graafinen suunnittelija Jari Partanen (OpusCapita skannauspalvelu)
  PL 43489
  00062 LASKUTUS

  Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin posti-osoite pysyy ennallaan.

  Graafinen suunnittelija Jari Partanen:n sähköpostiskannauksen osoite:
  laskut@jaripartanen.com

  Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

  Graafinen suunnittelija Jari Partanen (OpusCapita skannauspalvelu)
  PL 43489
  00062 LASKUTUS

  Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

  Ystävällisin terveisin,
  Graafinen suunnittelija Jari Partanen