Verkkosivut ovat yksi tärkeimmistä kanavista asiakkaiden tavoittamiseen, sillä suurin osa kuluttajista ja yrityspäättäjistä aloittaa tuotteiden ja palvelujen etsimisen verkosta. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran – siksi onkin tärkeää, että nettisivusi antavat yrityksestäsi edustavan kuvan, sekä ovat teknisesti ja sisällöllisesti laadukkaat.

Kotisivut teen yritykselle avaimet käteen periaatteella ja palvelu kattaa kaiken aina sisällön suunnittelusta tekniseen toteutukseen ja visuaalisen ilmeen suunnitteluun sopimuksen mukaan.

Sivustot teen ilmaisella WordPress-julkaisujärjestelmällä, jota pidät yllä itse pelkällä internet-selaimella, mista ja milloin vain. Koulutus ja tuki kuuluu aina hintaan. Minulle on tärkeää, että jatkossa ylläpito onnistuu helposti itsenäisesti. Toki kanssani voi tehdä myös ylläpitosopimuksen.

Tekemäni kotisivut toimivat hyvin myös mobiililaitteissa, kuten tableteissa ja älypuhelimissa.

Tutustu web-referensseihini.

Kotisivujen hinta 490 euroa + alv.

INTERNET – JÄRKEVÄ VALINTA

VASTAUKSIA KYSYMYKSEEN, MIKSI?

1) Sinulla on viesti, jonka haluat viestiä suurelle kohderyhmälle yli kansallisten rajojen.

2) Hyvin toteutetut www-sivut tukevat myyntiä ja markkinointia.

3) Haluat tavoittaa uusia asiakkaita, joita et välttämättä perinteisin keinoin tavoittaisi.

4) Internet on edullinen mediavalinta, koska www-sivuston perustamiskustannukset ovat matalat.

5) Kotisivujen kautta kehität yrityksesi imagoa.

6) Internetissä voit sanoa enemmän kuin perinteisessä printtimediassa.

7) Edellisestä johtuen säästät selvää rahaa palstamillimetreissä ja esitepainatuksissa.

8) Internet on realiaikainen ja nopea.

9) Hyvin toteutetut Internet-sivut voivat madaltaa yhteydenottokynnystä.

10) Kotisivut ovat monesti ensimmäinen kosketuspinta asiakkaaseesi. Siksi kotisivuihin kannattaa panostaa.

Kotisivutilaa, verkkotunnus ja sähköpostit

Konsultoin tarvittaessa webhotellin, domainin ja sähköpostien hankinnassa. Jälleenmyymäni Dataseed Webhotellit on tehokas hosting palvelukonsepti, suunniteltu vastaamaan tämän päivän tarpeisiin. Siinä yhdistyvät nykyaikaiseen sisällönhallintajärjestelmään (WordPress) optimoitu webhotelli, lähes rajoittamattomat sähköpostilaatikot sekä lähes rajoittamaton liikenne webhotellissa.

Näkyvyyttä Facebookissa

Pystytän puolestasi yritykselle tai yhdistykselle Facebook sivut. Facebookin syöte myös kotisivuille!

Mainosta Facebookissa

Voin auttaa sinua Facebook mainonnassa. Facebookissa esitettävien mainostesi hinta riippuu sinusta. Voit valita päivittäisen tai kokonaisbudjetin sekä kustannukset tuhatta näyttökertaa kohden (CPM)- tai kustannukset klikkausta kohden (CPC) -tarjouksen. Maksat ainoastaan saamistasi klikkauksista tai näyttökerroista budjetissasi määrittämääsi summaan asti. Kun joku klikkaa mainostasi, hän päätyy valitsemaasi kohteeseen esim. koti- tai Facebook-sivuillesi. Mainoksesi voi näkyä miljoonille käyttäjille.

Hakukoneoptimointia Google AdWordsillä

Kauttani apua myös Google AdWords mainontaan. Saat mainoksesi näkymään Googlessa ja sen mainosverkostossa myös pienellä budjetilla. Maksat vain mainostesi napsautuksista. Luot mainokset ja valitset avainsanat itse. Avainsanat ovat yrityksesi toimintaan liittyviä sanoja tai ilmaisuja. Mainoksesi saattaa näkyä hakutulosten vieressä, kun ihmiset tekevät Google-hakuja valitsemillasi avainsanoilla. Mainontasi kohdistuu siis jo sinusta kiinnostuneelle yleisölle. Ihmiset voivat tehdä ostoksia ja hankkia lisätietoja helposti napsauttamalla mainostasi. Mainosbudjetin voit määrittää itse.

Yrityksellesi näyttävät responsiiviset ja hakukoneystävälliset sivut, jotka toimivat hyvin älypuhelimissa ja tableteissa

Responsiiviset verkkosivut ovat paras tapa huomioida erilaiset päätelaitteet. Nykyään on aivan mahdotonta arvailla, millaisella päätelaitteella asiakkaasi verkkopalveluasi käyttävät. Tämän vuoksi onkin ehdottoman tärkeää, että verkkopalvelusi pystyy palvelemaan myös mobiililaitteilla ja tableteilla surffailevia asiakkaita.

Internettiä selataan jatkuvasti enemmän ja enemmän erilaisilla kännyköillä ja tableteilla, tuoreimpien tutkimusten mukaan pelkästään kännyköiden osuus kaikesta verkkoliikenteestä on 12,6% ja se on koko ajan kasvamaan päin.

Internet-sivujen yhteydessä responsiivisuus tarkoittaa yksinkertaistettuna saman sivuston mukautumista kullekin päätelaitteelle sopivaksi. Responsiivisesti hyvin toteutetut sivustot näyttävät hyvältä, katsottiinpa niitä miltä laitteelta tahansa: sivuelementit, kuten tekstit, kuvat ja valikot, sijoittuvat laitteen näytölle siten, että kaikki sisältö on nähtävissä käyttäjän liikkuessa sivulla normaalisti ylhäältä alas. Koska tila on pienempiin näyttöihin siirryttäessä luonnollisesti rajallisempi, voidaan mm. kuvat ja valikot suhteessa muihin sivuelementteihin määrittää näkymään eri lailla pienellä kuin isolla näytöllä. Puhelin numerot muokataan siten, että niistä voi suoraan klikata puhelun kuhunkin numeroon. Googlen hakukone arvostaa myös responsiivisia sivuja enemmän kuin perinteisiä!

Suunnittelen ja toteutan yrityksellesi visuaalisesti näyttävät ja teknisesti toimivat www-sivut WordPress-julkaisujärjestelmällä. WordPress-sivuston sisältöjen muutokset ja päivitykset on yksinkertaista tehdä itse. Sivustolle kirjautuminen tapahtuu nettiselaimessa (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer yms.), ja WordPressin tekstieditorin käyttäminen muistuttaa tavallisen tekstinkäsittelyohjelman (esim. Microsoft Word) käyttöä. Voit päivittää sivujasi, mistä vain ja milloin vain pelkällä internet-selaimella ja et tairvitse ylläpitoon sen kummempia atk-taitoja.

WordPress on helppokäyttöinen ja mutkaton sisällönhallintajärjestelmä. Avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmänä se on vapaa lisenssi- ja kuukausimaksuista. Paremmin blogialustana tunnettu WordPress taipuu moneen ja laajenee toiminnallisuuksiltaan vaivattomasti yhteisöjen, järjestöjen ja niin pien- kuin suuryritystenkin www-sivustoksi.

Soittele tai meilaile niin jutellaan lisää tai kysy tarjousta!