97701462496604_medium

Yrityksen ajoneuvot ovat mitä parasta mainospintaa, joka kannattaa hyödyntää yrityksen näkyvyydessä.

Suunnittelen ja tuotan ajoneuvosi teipit ja tulemme teippaamaan ne paikan päälle. Teippaamme myös valmiista aineistosta ja meillä on käytössä Joutsassa hallitila, jossa voimme teipata myös suuremmat ajoneuvot kuten linja-, kuorma-autot ja rekat myös talvisin.

Teemme myös ajoneuvojen yliteippauksia, joka suojaa koko ajoneuvon!

Ajoneuvoteippauksilla näkyvyyttä

Ajoneuvojen mainosteippaus on ratkaisu saada pitkäkestoista näkyvyyttä. Se on myös erittäin alhainen kustannuksiltaan ja herättää varmasti positiivista huomiota. Yrityksen ajoneuvot on kannattavaa teipata, jotta yrityksen brändi saa ilmaista näkyvyyttä laajasti. Vaihtoehtoina on, että teipataan osa autosta tai sitten koko auto. Mainos on aina päällä ja näkyy auton ollessa parkissa tai liikenteessä. Mainosteippaukset ovat erittäin kestäviä. Yleisesti noin 5 vuotta, mutta materiaalivalinnalla voidaan päästä jopa 10 vuoden kestoon.

Mainosteippauksen etuna on tehokas näkyvyys – ihmiset näkevät mainokset missä auto liikkuukin. Se herättää kiinnostusta ja saa yrityksen painumaan ihmisten mieliin. Teippaus on syystäkin kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana.

Auton mainosteippaus on myös edullista, sillä yksi mainos säilyy auton pinnassa vuosia, jolloin keskimääräinen kulu yhdeltä päivältä on hyvin pieni!

Ajoneuvojen Mainosteippausten suunnittelu

Tarvittaessa meiltä löytyy kaikkien automallien kaavakuvat. Teemme suunnitelmat suoraan mittasuhteeseen, mikä toimii myös lopullisena aineistona teippien valmistukseen. Toimittakaa autonne tarkka mallimerkintä sekä vuosimalli ja valokuvat joista nähdään ikkunoiden ja ovien sijainti. Suunnittelemme jokaisen auton uniikin teippauksen juuri sinua varten ja yrityksesi brändin tueksi. Meillä on tieto oikeista fonteista sekä soveltuvista kuvioista juurikin ajoneuvojen teippauksiin.

Yliteippaus suojaa koko auton

Hyödynnä yliteippusta kun haluat muuttaa auton ulkonäköä yrityksen imagoon sopivaksi.

Nykyaikaiset 3M-yliteippausmateriaalit ovat alansa huippulaatua. Materiaali ja värivaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja ilmeeseen sopivaksi. Auton yliteippaus voidaan tehdä yksivärisellä teippimateriaalilla tai vaihtoehtoisesti tulostettuna, jolloin liukuväreillä ja kuvilla saadaan juuri halutunlainen lopputulos.

Kun autoa yliteipataan, sen maalipinta päällystetään halutulla teippikalvolla. Kalvoa muotoillaan ja venytetään auton maalipinnan muotoiseksi. Yliteippauksen voi tehdä yksivärisesti tai vaihtoehtoisesti siihen voi asettaa valokuvia, logoja, tekstejä ym. Laadukas kuvatulostus mahdollistaa persoonallisten ideoiden toteuttamisen. Nykyaikaisten työvälineiden avulla yliteippaus on entistä helpompaa ja yksilöllisempää.

Auton yliteippaus suojaa autoa naarmuilta, sen ylläpitäminen on hyvin helppoa, toimitus on nopeaa ja korjaaminen helppoa.

Erilaisia pintavaihtoehtoja ovat esimerkiksi kiiltävä, matta, heijastava, struktuuripinta tai jälkivalaiseva. Yliteippauksesta huolimatta autoa voi pestä normaalisti. Mattavärityksessä on suositeltavaa käyttää nestemäistä vahaa.

Yliteippauksen tyyli kannattaa olla yrityksen imagon ja muun markkinointilinjan mukainen mutta myös huomiota herättävä.