Responsiiviset verkkosivut ovat paras tapa huomioida erilaiset päätelaitteet. Nykyään on aivan mahdotonta arvailla, millaisella päätelaitteella asiakkaasi verkkopalveluasi käyttävät. Tämän vuoksi onkin ehdottoman tärkeää, että verkkopalvelusi pystyy palvelemaan myös mobiililaitteilla ja tableteilla surffailevia asiakkaita.

Internettiä selataan jatkuvasti enemmän ja enemmän erilaisilla kännyköillä ja tableteilla, tuoreimpien tutkimusten mukaan pelkästään kännyköiden osuus kaikesta verkkoliikenteestä on 12,6% ja se on koko ajan kasvamaan päin.

Internet-sivujen yhteydessä responsiivisuus tarkoittaa yksinkertaistettuna saman sivuston mukautumista kullekin päätelaitteelle sopivaksi. Responsiivisesti hyvin toteutetut sivustot näyttävät hyvältä, katsottiinpa niitä miltä laitteelta tahansa: sivuelementit, kuten tekstit, kuvat ja valikot, sijoittuvat laitteen näytölle siten, että kaikki sisältö on nähtävissä käyttäjän liikkuessa sivulla normaalisti ylhäältä alas. Koska tila on pienempiin näyttöihin siirryttäessä luonnollisesti rajallisempi, voidaan mm. kuvat ja valikot suhteessa muihin sivuelementteihin määrittää näkymään eri lailla pienellä kuin isolla näytöllä. Puhelin numerot muokataan siten, että niistä voi suoraan klikata puhelun kulhunkin numeroon. Googlen hakukone arvostaa myös responsiivisia sivuja enemmän kuin perinteisiä!

Suunnittelen ja toteutan yrityksellesi visuaalisesti näyttävät ja teknisesti toimivat www-sivut WordPress-julkaisujärjestelmällä. WordPress-sivuston sisältöjen muutokset ja päivitykset on yksinkertaista tehdä itse. Sivustolle kirjautuminen tapahtuu nettiselaimessa (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer yms.), ja WordPressin tekstieditorin käyttäminen muistuttaa tavallisen tekstinkäsittelyohjelman (esim. Microsoft Word) käyttöä. Voit päivittää sivujasi, mistä vain ja milloin vain pelkällä internet-selaimella ja et tairvitse ylläpitoon sen kummempia atk-taitoja.

WordPress on helppokäyttöinen ja mutkaton sisällönhallintajärjestelmä. Avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmänä se on vapaa lisenssi- ja kuukausimaksuista. Paremmin blogialustana tunnettu WordPress taipuu moneen ja laajenee toiminnallisuuksiltaan vaivattomasti yhteisöjen, järjestöjen ja niin pien- kuin suuryritystenkin www-sivustoksi.

Soittele tai meilaile niin jutellaan lisää tai kysy tarjousta!

 
Jari Partanen
Projektimyyjä/graafinen suunnittelija/valokuvaaja
Osuuskunta SiniWuokot
040 520 7730
info@jaripartanen.com