onelite

Tarjoan kuvauspalveluita laidasta laitaan. Saat kauttani passi-, viisumi-, henkilö- ja tuotekuvat sekä kuvat yrityksesi tai vaikkapa kesämökkisi tiloista ja rakennuksista. Työn teen nykyisen työnantajani Osuuskunta SiniWuokkojen nimiiin.

Passi-, viisumi- ja henkilökuvat otan studiossamme SiniWuokkojen varastolla osoitteessa Jousitie 39, 19650 Joutsa. Homma toimii ajanvarauksella arkisin 9.00 – 17.00. Passikuvat toimitamme suoraan Poliisin järjestelmään, joten ne odottavat sinua valmiina Poliisilla, kun toimitat passihakemuksesi.

Tuotekuvat voin ottaa studiollamme tai yrityksesi omissa tiloissa, jossa tuotteet ovat lähellä ja asiantuntijat paikalla.

Olen aloittanut kuvaukset myös syntymäpäivillä, hautajaisissa ja muissa juhlissa lukuunottamatta häät. Kuvaan myös tapahtumissa. Tarvittaessa toimitan juhliinne myös äänentoiston, jonka kokoan ja pidän yllä juhlienne ajan.

 

 

Entisöin myös vanhoja valokuvia, mikäli sinulla on kuva, joka on ajan saatossa kellastunut, repeillyt, tai halkeillut. Kuvista voin tehdä suurennoksia vaikkapa tauluksi kehystettäväksi.

Kehitän myös digitaaliset valokuvasi kumppaniemme kanssa.

Voit tutustua kuviini ”Kuvagalleriat” sivulla.

Maksutavat: pankki- tai luottokortti ja lasku

 

FACEBOOKISSA TAPAHTUU

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.