Kotisivut, kirjat, lehdet, esitteet, lomakkeet, kirjekuoret, käyntikortit, tarrat, kyltit, mainostekstiilit, auto- ja ikkunateippaukset...

   
     040 520 7730
Tap To Call

Massiiviset mainospinnat   arrow

massiivisetmainospinnatbanner

Taloyhtiöt tai kiinteistöjen omistajat! Onko teillä seinä tai rakennustyömaa, jossa haluaisittte mainostaa tai haluaisitteko tilata pelkän massiivisen mainosbannerin?

Mainospaikan arvo

Yhteistyö kanssamme takaa taloyhtiölle tai kiinteistön omistajalle osuuden tulevista mainostuotoista. Teemme kaikista kohteista mediatuottoarvion, joka perustuu vastaavanlaisten kohteiden toteutuneisiin tuottoihin. Arvion pohjana käytämme aina samoja yhtätoista sijainti- ja laatukriteeriä. Näin tuottoarvio on realistinen ja oikea. Tuotonjakosopimus tehdään aina kirjallisena.

Vastuu ja vaivattomuus

Teemme ja vastaamme kaikesta työstä, jota yhteistyö edellyttää. Hoidamme tarvittavat luvat, hankimme mahdolliset lujuuslaskelmat ja huolehdimme mainoksen kiinnityksestä, poistosta ja kierrätyksestä. Käytämme alihankkijoina alan kokeneita ammattilaisia ja vastaamme vakuutuksista. Vastaamme myös etteivät mainokset riko Suomen lakia ja ovat eettisesti hyvän tavan mukaisia.

Kohteen maksimaalinen tuotto

Keskitymme pelkästään suurien mainospintojen myyntiin. Asiakkaitamme ovat maailman suurimmat brändit ja Suomen suurimmat mediatoimistot. Vahvalla ulkomainososaamisella varmistamme kunkin mainoskohteen maksimaalisen tuoton.

Toiminta-alueemme

Toiminta alueenamme on pääasiassa Keski-Suomi ja etenkin Jyvässeutu, mutta toimitamme mainokset myös koko Suomen alueelle Helsingistä – Utsjoelle.

Ota yhteytta, niin neuvotellaan lisää!

Jari Partanen
040 520 7730
info@jaripartanen.com